kellyheuts
Kelly Heuts
08/21/2023
2 min
0

Welke software voor je website en marketing?

08/21/2023
2 min
0

Hé ondernemer! Ben je op zoek naar goede software voor je website? Of voor het maken van advertenties? Ik heb de software programma's waar ik zelf fan van ben voor je op een rijtje gezet: 

Website:
Wil je een website voor je bedrijf, maar weet je niet of je nu moet kiezen voor Wordpress, Phoenix, of Sqaurespace, Wix of een ander programma? Om je wat energie te besparen, vertel ik je welke software ik gebruik voor mijn onderneming en waarom:

Ik gebruik de software van Phoenix in combinatie met Plug & Pay om meerdere redenen:

  • Super gebruiksvriendelijk, iedereen kan met deze software zelf bouwen;
  • Neuromarketing technisch is deze software GEWELDIG. Zie bijv. dat harte op mijn website dat door de pagina scrolt? Dat zorgt er voor dat bezoekers van mijn website vaker de hele pagina bekijken omdat je brein graag dingen af maakt;
  • Geen hoge kosten, dus geen grote investering maar gewoon een maandelijks of jaarlijks (extra korting) bedrag
  • Zeer geschikt als je een traning, cursus of ander diensten wil verkopen;
  • Wil je een webshop starten? Ook dat kan maar de software werkt niet als een standaard webshop, je kunt natuurlijk producten of diensten verkopen. Maar je kunt maar een beperkt aantal producten tegelijk verkopen. Het werkt namelijk iets anders. Wil je hier meer over weten? Stuur me even een mailtje: kelly@hoewerktmarketing.com
  • Met Plug & Pay heb een afreken pagina die werkt; zonder afleiding, wekt vertrouwen en duidelijkheid. Speciaal gemaakt om conversieverlies tegen te gaan. Ook kun je termijnbetalingen, kassakoopjes & one-click upsells.

Hier vind je de links voor meer informatie over de software voor je website én een GRATIS trial:

website software Phoenix + afreken pagina software Plug & Pay

App met e-learning software: 

Wil je je eigen cursus of training verkopen dan doe je dat super makkelijk met Huddle. Hiermee kunnen klanten via de computer, maar ook via de tablet of telefoon inloggen in jouw eigen omgeving!

Klanten krijgen een eigen login en kunnen zo deelnemen aan de community maar ook aan de e-learning. Binnenkort lanceer ik mijn eigen HWM online omgeving met 24/7 toegang tot alles wat je moet weten over marketing voor ondernemers!

Hier vind je de link naar de software én een GRATIS trial:

e-learning & community software Huddle

Advertenties, logo, huisstijl, social media berichten: 

Die maak ik vrijwel allemaal met Canva of met programma's van Adobe. Adobe is wel wat ingewikkelder dan Canva, omdat je hiermee veel meer kan, maar dat maakt het natuurlijk ook wat ingewikkelder. Alhoewel ik tegenwoordig ook fan ben van Adobe Express, dit is de concurrent van Canva en werkt net zo makkelijk.

Ik raad je aan dat als je het budget hebt om een logo en huisstijl te laten maken door een professional, maar als het budget (nog niet) hebt dan kun je het ook zelf maken in Canva of Adobe Express. Binnenkort kun je ook in HWM online de checklist vinden waar je op moet letten bij het ontwikkelen van een nieuw logo en een huisstijl.

Hier vind je de link naar de software Canva & Adobe:

Adobe Express + Adobe + Canva

Ik hoop dat je hiermee aan de slag kunt, stuur dan even een mailtje naar kelly@hoewerktmarketing.com

Vrolijke groet,

Kelly


Reacties